onsdag 10 februari 2010

Så är vi hemma igen


Tillbaka efter trippen till falun. Det kändes bra och jag tycker att veterinären var bra. Hon kunde inte säga precis vad det var men hon trodde att det var ett blåmärke. Hennes kommentar var de är väl inte direkt stilla :) Sen var huden väldigt tunn där så hon tyckte att det var ingen idee att ta bort nått som den var så skör och det hade läkt så svårt förut. Så vi ska ha lite koll på grejen och mäta den en gång i veckan för att ha koll så den inte växer. Om det var ett blåmärke så skulle det ta ett tag innan det försvann. Det kunde också vara att tumören var på väg tillbaka om de inte hade fått bort allt under operationen. Hon kunde som sagt inte riktigt säga och inte ta nått prov som det är så litet.


Men det kändes bra och det är det bästa. Maya var en pingla och fick ligga på bordet på sidan vilket hon inte gillar men hon håller sig lugn. Är så stolt över min kamel. Det blev även lite shopping. Malda pinnar som de ska få efter kvällmaten. Det fick de alltid förut. Lite torkat fiskgodis och jag kunde inte hålla mig från att köpa ett nytt halsband till Astrid. Hon har bara ärvt alla sina halsband så det var väl på tiden att hon fick ett eget.


1 kommentar:

Josefin sa...

Skönt att det gick bra hos veterinären, nu får vi hoppas på att det är ett blåmärke :) gissa om jag är avis på Astrids nya halsband, har kollat på det SÅ många gånger till Akilles men aldrig köpt det, det är så snyggt!