tisdag 23 februari 2010

Så hur går det

Natten har varit bra. Den lilla har sovit på armen så sött hela natten och vi var även upp och åt en bit i natt. Man måste se till att göda den lilla :) Doris är fortfarande en cool katt men Mulis har nu förklarat krig mot alla. Hon spottar och fräser så fort hon får syn på lilla Iris. Igår fick Peder nästan hjärtstopp när Iris hälsade på Mulis när hon sov. Mulis skrek som att någon höll på att mörda henne. Så man kan inte säga att den lilla är feg.

Men nu har Mulis kommit fram och varit ute och gått runt i sitt hus. Hon har sagt det många gånger nu att vi är skit värda. Även jag som annars är guld. Hundarna är skit, Doris är skit och jag är skit och Iris är för äcklig. Har lekt lite med Mulis och det gick väl lite men hon morrade samtidigt. Hon morrar även när hon putsar sig och äter. Men det kommer att gå över. Ropar man på henne så morrar hon. Ja det har slagit slint i huvudet :)

Astrid då. Hon vill ju vara nära hela tiden även om det innebär att putsa henne eller att dänga tassen i huvudet på den lilla. Om någon låter annorlunda vill hon ju gärna vara med i stridens hetta och kolla så det är bra med alla. Jag funderar även om hon ser Iris som sin valp eller nått. Det ska bli intressant om hon blir skendräktig. Skulle hon inte ha gjort det så kanske hon gör det nu. Det ska bli intressant som sagt.

Nu ska jag damsuga och se hur det går. Vet faktiskt inte var den lilla är.

Inga kommentarer: