lördag 17 januari 2009

Vilket sorts tält ska man välja??

Nu har jag suttit här i snart en vecka och velat fram och tillbaka mellan olika modeller på utställningstält. Modellerna jag har kollat på är den billigare kupolmodellen och bersåtältet.

Så vilket ska jag välja för jag ska köpa mig ett tält har jag bestämt men jag velar och velar. Många pinnar eller två pinnar det är frågan. Som jag är själv så vill jag ha ett lätt tält och sätta upp och jag vet inte ifall jag tycker att bersåmodellen är det. Fast å andra sidan har jag hört att det andra inte är så lätt att sätta upp själv heller. Så det verkar som att välja mellan pest eller kolera. Sen är jag lite känslig på färgen känner jag hmm jag vill ju att det ska vara snyggt. Man är inte riktigt friskt kanske som sitter och tänker på färger också.

Även en canvasbur ska jag köpa mig. Nu har jag en Portable Pet Home och jag gillar den modellen så en sådan ska jag ha. Men de är ju så förbaskat dyra. Men jag har hittat en liknade modell från ett annat företag som dessutom var 300 billigare.

Så nu är bara frågan bur eller tält först. Känns som att man får snabba sig ifall man vill ha det tältet som man vill ha. Om man någongång kommer på vilken modell. Fast en till bur behöver jag också redan i Mars. Visst de kan sitta två i buren jag har men inte tre. Problemet är att jag har inte råd att köpa både bur och tält här på två månader så jag måste välja. Men det känns som att få det tältet man vill ha är viktigare som de kanske tar slut snart.

Men huvudfrågan är ivarjefall vilket tält hade ni valt????? Tacksam för tips

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag tycker du ska köpa de grå canistältet. För det lååter som det är det du gillar bäst :-)

Bur skull iaf jag vänta med om jag vore dig. Går ju alltid växla så en hund alltid är ute ur buren. Har ni då tak över huvudet som ett tält så ger ju det iaf skydd och en privat sfär för hunden som är ute också