måndag 12 januari 2009

Stolt matte :)

Idag har jag Astrid och Anka varit till min veterinär i Avesta. Anka fick den vanliga tvååriga sprutan och Astrid tog ett blodprov. Båda hundarna var jätteduktiga. Eller Anka lätt ju förstås hela tiden på sitt vis.

Sen åkte vitt Pernilla och tog en promis i skogen tillsammans med henne och Julia. Anka fick gå lös eftersom hon från början smet ut ur bilen. Hon rejsade som en galning på åkrarna och slog även en lite vurpa efter ett dike men kom sedan snabbt upp på fötterna igen. Lite skitig blev hon allt. Efter promenaden fick hundarna vila i Pernillas grovingång och vi mumsade lite lunch.

När jag sedan kom hem tog jag Maya på en promenad. Bara hon och jag och Maya fick gå lös. Kan ni tänka er Maya fick gå lös och hon sköte sig så bra. Visst hon är lite döv men det får vi öva på för jag tror helt klart att hon kan gå att ha lös med mycke träning. Hon gick så snällt bredvid mig men det var väll nyhetens behag.

Sen pratade vi lite om Pernillas kurser och hon berättade att hon skulle ha en studiecirkel i Ledarskap för hundar. Även lite om människor. Så jag blev eld och lågor och bestämde att den vill jag gå. Båda jag och Pernilla tyckte att det skulle bli roligt och spännande som vi skulle diskutera mycket och prata om olika avsnitt ur boken.

Inga kommentarer: