tisdag 3 januari 2012

Nyårsafton i källaren

Här kommer en bild från källaren och nyårsafton. Här spenderade Maya stor del av sin tid sedan kl 16 på eftermiddagen. Hon sprang uppe en stund innan sju och var orolig men det gick över bara vi började laga mat. Sedan vid 21 flyttade vi ner i källaren jag, Maya och Anka. I korgen hamnade Anka och på madrasserna jag och maya och katterna böt plats med varandra under kvällen. Senare kom även Astrid ner och då hade vi alla bäddat ner oss i dubbeltäcket på nått vis. Vid tolvslaget så sov alla kamelerna tungt till filmen The Thing. Vi kollade på nått som lät mycket och det funkade. Anka hade nästan huvudet i datorn som stod på golvet så hon kan inte ha hört mycket smällare.

På bilden sitter Mulis bredvid Maya och DAP halsbandet är på. Kan inte säga om jag vet om det hjälpte men jag tycker nog att hon för övrigt har varit lite lugnare än andra år. Har även haft DAP i väggen uppe i vardagsrummet. Men jag vet inte om det var för halsbandet eller för att det har varit lugnt här innan nyår. Knappt en smäll innan nyårsafton har vi hört. Mycket skönt men inga promenader har det i alla fall varit på några dagar kvällstid. Igår var första på 4 dagar tror jag. Det var också himla skönt och uppskattades av alla fast Maya var lite skeptiskt. Eller det har hon varit på alla promenader efter nyår. Men så träffade vi husse i bilen igår och då blev det bättre och gladare ut. Hon har stått och vibrerat som ett löv ute när vi har stannat annars. Men idag var det borta. Idag var det bara svinhalt ute. Är det inte det ena så är det, det andra.

6 kommentarer:

Katarina sa...

Ser riktigt mysigt och ombonat ut!

Eva sa...

Håller med Katarina, men tackar också djupt för att ingen här bryr sig! De bara sov...;)

Anonym sa...

Härligt, Asta hade gärna velat vara i din källare tror jag. Det går inte att gå kvällspromenad med henne längre, fortfarande vettskrämd.

Quila o Ronja sa...

Mysigt i er källare! Synd bara, när dom är rädda.

Ann-Margret o Vinja sa...

Kanon med en tyst källare för skotträdda vovvar på nyårsafton. Fast det är inte konstigt att många hundar inte gillar raketer, även som som inte är skotträdda. För det tjuter, sprakar och smäller som bara den och dom flest har ju inte ens vett om att hålla sig borta från bostadsområdena.

Hmm, klurigt det där med ny hundras, ska fundera lite. Men till vilken "grupp" vill du att hunden ska tillhöra? Tänkte att det är lite lättare att kunna kolla efter nått då. Vilken storlek ungefär vill du att den ska ha.

Kram

Matilda - Aqua Seer's Kennel sa...

Skönt att det änåd gick så bra :-)