fredag 13 januari 2012

Nått vi ska lära oss i veckan

Har nu fått inspiration från bloggen salukitrix där matte Ninni har bestämt sig för att ha veckomål med hundarna. Att bestäma vad de ska träna på under veckan. HÄR kan ni läsa Ninnis bloggande om veckomålet. Så nu ska jag med försöka göra det. Har bestämt mig för att träna det här. Det ska vi lära oss på en vecka Astrid och jag. Ja först slalom framåt och sedan bakåt. En film kommer nästa söndag för att se hur vi har klarat av det.


Så någon mer som kanske vill träna det. Som en liten utmaning kanske :)
9 kommentarer:

Humlespunk sa...

Åååå.... det där borde jag ge mig på. Jag har börjat med HumleSpunkarna och de tar "en port". Ska bara få till den där böjen, så de tar nästa "port" också. Och det är inte plättlätt, tycker jag.

Om jag kommer någon vart med det i veckan, så hänger jag på utmaningen.
(Fast kommer jag ingenstans så fegar jag ur, ha ha)

Quila o Ronja sa...

Åh, vad kul!!! Skulle jättegärna försöka mig på just slalom...........men jag fixar inte det riktigt :-( Dom är för stora för mina ben..........Men idén att träna in ett nytt trick i veckan, det var smart. Ska försöka sätta upp mål, jag också.
Trevlig helg

Britt Marie o Rudi sa...

Framåtslalom och sidslalom är vi världsmästare på sen länge, men faktiskt har vi aldrig ens provat på bakåtslalom. Kanske dags för det nu då! Ska testa lite åtminstone! Lycka till!

Ninni sa...

Kul att vi inspirerar :D Jag hoppas ni lyckas utmärkt med dina veckomål!

Anna sa...

Å! Så har jag träant med Adam och rallyn! Tagit ett moment i veckan och tränat det varje dag! För oss har det varit ett kanonbra träningssätt. En del saker har ju så klart tagit längre tid och då har jag fått bryta isär momentet. Men det har varit ett jättebra sätt för oss! Tror du kommer ha super kul!!! Här är en sak jag skulle vilja lära Adam bara för att det skulle vara så annorlunda: Att lyfta på en baktass i taget på komando! Det ska jag kanske ta tag i när jag orkar och hinner... ;)

Vicky sa...

Vilken smart idé att ha veckomål! Det ska jag också börja med. Jag antar utmaningen om slalom :-) Men vi nöjer oss nog med att gå framåt, åtminstone till att börja med.

Marie sa...

http://se.bestseller.com/vero-moda/t-shirts---tops/LEOLONGTOP/10073739,sv_SE,pd.html?dwvar_10073739_colorPattern=10073739_LTGREYMELANGE_316116

där finns den att köpa, jag köpte den dock på vårat Vero Moda i stan =D
kramar

Lyckopiller sa...

Lycka till med träningen. Ser med spänning fram emot resultatet!

Linda, Inez, Drömma sa...

Asch så lätt det ser ut när man kan det ;) Jag ska nog försöka mig på det där jag oxå!
Http://blogg.passagen.se/liri