söndag 29 januari 2012

Million Dollar Astrid

Här ligger en väldigt trött kamel och drömmer om tunnlar och A-hindret. Idag har vi varit och tränat agility igen och det gick väldigt bra. Astrid blev jätteglad när vi kom fram och ville fort fort in i ridhuset och efter träningen och en liten promenad så ville hon fort fort in i ridhuset igen. Men vi åkte hem. Ja det säger väl rätt mycket om vad hon tycker om agility :)

Idag var det bara två till förutom oss som tränade så det blev massor av hoppande under 1 timme och 40 minuter. En massa olika kombinationer har vi kört och tränat gungan som hon nu går upp på med raska steg och någon sänker den lite fort. A- hindret har hon idag knallat upp och ner för i ställer för att fortsätta till tunneln. Hon tyckte att det var ett mycket roligt hinder.

Kamelen hoppar som den ska nu ska bara matten lära sig att springa som hon ska och visa kamelen som hon ska hur hindren ska hoppas. Astrid är mycket uppmärksam på vad jag gör och gör inget utan att jag visar henne först vad hon ska göra. Så det hänger alltså på mig ;) Skulle behöva torrspringa massor av banor och lära mig att byta och greja. Men jag blir också bättre ska ni veta.

Nej en pinne kan vi nog fixa om vi tränar på bra. Astrid är idag värd så många miljoner som hon väger. Jag är en mycket stolt matte idag som även fick beröm för att jag har en så duktig kamel.




5 kommentarer:

Britt Marie o Rudi sa...

Kul med träning som går framåt och som är kul för både kamel och matte!

Vicky sa...

Jag tycker det är superkul att du kör agility med kamelen, och ser verkligen fram emot att följa eran utveckling.

Ninni sa...

ÅH så underbart :D Jag vill också agilityträna.

Ann-Margret o Vinja sa...

Jätte kul att eran träning går framåt och att hon tycker att det är så kul :)
Bara hoppas att matten kommer i "form" också då ;)

Kram

Humlespunk sa...

Låter alldeles underbart, och vad kul att A-hindret funkade bra nu :)
Humlehunden hade en liten olat under en period med A-hindret, där hon stannade till på toppen och beundrade utsikten en stund. Som om det var lite kul att betrakta världen uppifrån, istället för från yttepyttehöjden hennes huvud sitter på i vanliga fall. Fast jag botade den "olaten" med synnerligen läckra köttbullar i änden på A-et.