tisdag 2 september 2014

Träffat nya hundar

Idag åkte vi iväg en liten stund för att träffa andra hundar jag och Tyson och Xena. Jag var lite intresserad av att se vad Tyson skulle göra i bilen när han såg främmande hundar. Men han sa verkligen ingenting utan stod bara och kollade ut genom rutan. Inte den reaktionen som jag hade väntat på.

Xena fick utställningsträna lite och det gick rätt bra mot slutet. Tror hon kommer ihåg vad varmt det var i tamsvik då hon inte ville alls. Men på slutet gick det lite bättre och hon viftade på svansen.

Sedan var det dax för giraffen :) han hoppade ur bilen och sa ingenting. Ett litet ljud sa han längre fram men det var inget att hänga upp sig på. Det var som att han inte hade gjort annat. Mycket koncentrerad på korven och inte så avslappnad som han inte kunde leka. Han älskar att leka men han kunde inte göra det idag. Så han kände sig inte helt bekväm i situationen. Såg sedan två andra hundar som var ute och gick och sa ingenting. Han är ett mysterium eller inte. Men hela situationen är ju hoppfull.

Himla stolt över kamelen och giraffen idag :) Båda gjorde ett toppenjobb efter sina förutsättningar. Astrid hon var hemma och lagade mat med familjen


Inga kommentarer: