onsdag 17 september 2014

Dag 1, Så vem är jag

Har gått med i en utmaning att berätta 20 saker om mig och hundarna i 20 dagar. Så jag börjar med mig själv :)

Så vem är jag, jag är en kvinna på 38 år fast jag vill kalla mig tjej. Bor i en liten stad i Dalarna där jag trivs väldigt bra. Studerar till socionom och går nu sista terminen men har redan fått jobb som biståndshandläggare så jag både jobbar och studerar för tillfället. Så det kommer att bli en hektiskt sista termin på många sätt men jag känner att livet leker för tillfället. Life is good.

Bor tillsammans med en man som är precis lika korkad som jag så jag tycker att vi passar väldigt bra ihop. Jag har en bil som jag kallar grisen bara för att den ser ut som en gris, Har tre skitkatter som också delar vår vardag. Ja kamelerna och giraffen kommer jag att presentera i morgon. 

Jag har kommit på en ny fritidssysselsättning på äldre dar och det är att virka. Ja ni hörde rätt jag sitter hemma i soffan som en yngre tant och virkar men jag virkar så saaaakta så det blir inte så många alster per år. Jag är också extremt petig så jag går inte på att det rättar till sig i tvätten och att sakerna då blir bra. Nej det ska vara perfekt från början. Gillar även att sy hundsaker på min symaskin men ska nu försöka mig på att sy två plagg till mig själv. 

Gillar att läsa böcker och det ska vara ruskiga deckare. Kärleksromaner är inget för mig utan det ska vara ond bråd död för att det ska locka mig. Gillar även att teckna men det går långt mellan vändorna. 

Ja det var lite om mig.




Inga kommentarer: