fredag 12 september 2014

Giraffen är hemma igen

Igår fick giraffen komma hem igen och det kändes skönt både för oss och honom och även för plånboken. Jag ska aldrig mer känna glädje över att jag har ett jobb och inte grinar när jag stoppar kortet i kortläsaren. Jag gjorde det när jag var in med Astrid men jag hade inte räknat med två dyra besök på en månad, hmmm. Men det är som det är. 

Giraffen kom inhoppandes och var lite yr av all glädje. Sambon blev lite ledsen för att Tyson inte blev mer glad över att se honom. Men Tyson var ju så till sig att få vara på gården igen när sambon kom hem från jobbet. Tyson sov i rätt mycket igår och bajsade inget på hela dagen fast det var mat kvar i tarmen och i magen. Men han bajsade i morse :) 

Så under Tysons två dagar på djursjukhuset fick han dropp så maten lättare skulle passera och han inte skulle bli förstoppad. Han fick röntgas 3 gångar och massor med bajsrundor. Hela kalaset slutade på 8900 kr innan försäkringen gick in. Jag var lite svettig när jag skulle betala som jag nyss har tagit över försäkringen så det inte hade blivit något knasigt. Men försäkringsbolaget betalade glatt sin del, skönt. 

Jag fjäskade till det lite och köpte lite leksaker till Tyson. Han har inte fått dem än som han ska ta det lite lugnt. Men det blev en rugbyboll och en pipande gris. Han kommer nog att bli nöjd

Tyson på väg hem i bilen och han tog genast bort bandagegrejen. Matten har redan låst in hundmaten.


Inga kommentarer: