fredag 29 juni 2012

Hurtig långpromenad

Idag har jag och Kamelen tagit tag i vår motionsträning. Eller ja jag tog tag i den och hon hängde med. Det blev 1 mil nästan exakt på runkeepern och det tog 1 timme och 37 minuter så jag är riktigt nöjd då vi inte direkt är van och gå en 1 mil bara så där. Jag tror att kamelen känner sig lika nöjd som mig för när vi kom hem så tränade vi lite slalom också och det gick super. Kastade lite boll och varvade ner. 

Nu ligger hon i sin puff och vilar och ser väldigt nöjd ut. Känns bra som jag ska ut och jobba natt i kväll. Då är hon en nöjd och glad pruppiluppa och i morgon kommer nog mormor och går 1 mil med henne. Jag är inte så pigg efter att jag har jobbat natt som jag brukar sova dåligt och jag ska jobba hela helgen. Sambon jobbar också så om mormor vill gå är vi bara glada :) 

Som ni ser på bilden så fick kamelen också bära sin egen packning. Inte mer än rätt tycker jag. Tänkte att hon kanske skulle bli störd av påsen som det blåser mycket ute men det blev hon inte. 

Nu ska vi äta mat, och vila inför natten. Att jobba 11 timmars vaken natt är inte att leka med om man börjar första skiftet av tre trött. 

7 kommentarer:

Ninni sa...

Oj så bra tid! Jag tippar på att det tar oss det dubbla att gå 1mil, å andra sidan försöker jag sällan gå speciellt fort. Kanske borde testa vid tillfälle.

Patricia sa...

Imponerande att ni gick en mil. Vad som också imponerar är att mormor verkar hurtig av sig som klarar av att gå en mil!

Sofie sa...

Mormor är inte så gammal :-) och hon tränar massor.

Sofie sa...

Du får testa. Tycker att hundarna verkar tycka att det är skönt också att gå lite fortare

Lyckopiller sa...

Jag jobbar också natt i helgen! Tre nätter, men "bara" tio timmarspas;D

Vicky sa...

Det var ingen dålig tid för milen! När vi går milen tar det ganska exakt två timmar. Visserligen vill jag inte pressa valpen utan går mer i hans takt, men vi håller ändå ett stadigt tempo, så din tid är jag impad över.

Sandra sa...

Bra jobbat!!!