tisdag 26 juni 2012

Kamelen har jobbat

I måndags började jag på mitt sommarjobb och kamelen fick då även hon börja jobba. Att jobba för kamelen innebär att vara hemma själv och att jag kommer hem på lunchen för att promenera henne och äta lunch. Astrid har typ aldrig varit hemma själv när jag har varit på jobbet. Det har ju alltid varit någon av de andra kamelerna hemma. Men nu har hon varit själv i två dagar och varit mycket duktig. Hon sover tydligen i datarummet och inte i vardagsrummet. Kanske känner hon sig tryggare där. Har aldrig varit med om att hon har legat där annars.

Men en stor skillnad mot att komma hem nu och förut är att nu skäller hon inte. Idag när sambon kom hem så skällde hon inte heller. Mycket annorlunda som Astrid är en hund som alltid har skällt när vi har kommit hem. Så hon skäller inte och ligger i datarummet.

Så summa summarum hon är en jättefin och duktig kamel :)

4 kommentarer:

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad skönt att det funkar så bra att ha Astrid hemma själv. Måste ju vara en väldans omställning att vara hemma helt själv utan sina kamelkompisar.

Kram

Britt Marie o Rudi sa...

Vilken duktig kamel!! Det kunde ju ha blivit hur jobbigt som helst för henne annars. Så skönt för er att veta att hon tydligen slappnar av och har det bra när ni jobbar!

Lyckopiller sa...

Vilken omställning för er alla! Duktig kamel!

Hanna aka Lilla My sa...

Vad duktig hon är, den lilla kamelen :)