onsdag 4 juli 2012

Vi lever och mår bra


Tänkte bara säga att vi lever :)) men vi jobbar och jobbar. Har jobbat natt hela helgen och min mamma är nog världens bästa mamma. Hon har lördag och söndag gått med kamelen en mil och i söndags spöregnade det. Först var kamelen mycket tveksam till det hela men sedan så slappnade hon av och promenerade i regnet. Hon var blöt överallt utom framsidan på halsen och under magen när hon kom hem. Så jag har nog världens bästa mamma. TACK för att du finns :) 

Så det har inte hänt så mycket mer än att vi var iväg en kortis i måndags och tränade lite. Det märks så tydligt att hon inte är van som hon blir trött i huvudet och tänker på annat. Men det blir väl bättre med tiden. Som ni ser är hon också mycket intresserad av min lunchlåda :) trevligt vaket sällskap att äta lunch med. Inte alltid lika trevligt när näsan nästan är i tallriken. 

3 kommentarer:

Ann-Margret o Vinja sa...

Verkligen snäll mamma du har som går så långa promenader med kamelen när du måste jobba hela helgen.

Ja nog är det trevligt med matsällskap, men kanske inte med nosen mitt i maten ;)

Ha en bra dag och hoppas att du får vara lite ledig i det fina vädret :)

Kram

Eva sa...

Gott med promenadsällskap för både kamelen och mamman gissar jag :)
Och vilken helt ljuvlig bild på kamelen och katten!! Goa' vänner det. (Här ligger siamteamet tillsammans så, men eftersom de har varandra, gissar jag, så gör de aldrig så med hund.)
PUSS till de båda!

Quila o Ronja sa...

Vad härligt att få så långa promenader med din mamma!
Haha, väldigt intressant matlåda du har ;-)
Sv. Jag vet ju att du också haft det väldigt jobbigt med sjuka hundar. Tänk om dom kunde säga hur dom mår. Tankarna går hit och dit. Man letar efter små tecken till förbättring. I dag drog jag ner på kortisonet. Hon mår inte bra av höga doser. Tyckte inte att det fanns något att förlora.......I morgon är det dags för provtagning igen. (Orolig)
Kramar och tack för all tumhållning