lördag 28 juli 2012

Vi har tältat


Igår åkte jag och kamelen till Tammsvik som ligger utanför Stockholm för att kolla på den stora vinthundsspecialen. I år var den tillbaka på Tammsvik efter inta ha fått vara där på flera år pga att utställare som har bott på hotellet inte har skött sig med hundarna. Speakern påpekade flera gånger att utställarna skulle sköta sig så vi fick komma tillbaka flera år. Jag hoppas att vi får göra det det som det är ett mysigt ställe att ha en utställning på. 

 Så idag var det faraohundsspecialen och jag skulle visa Vera till Cerstin. Idag gick det mycket bättre än i Alfta och vera kände också igen mig och en polett hade helt klart trillat ner sedan förra gången. Nu friställde hon sig lite själv och jag kunde stå en bit ifrån henne helt bara så där. Vera fick exl med ck och vi var mycket nöjda med det som domaren var hård och delade inte alls ut många ck i varje klass. Ingen placering men det var många fina tikar där idag.

Fick även visa en hane från St Petersburg. Här gick det inte lika bra men hanen var mycket trevlig och lättvisad. Lite snabba fötter bara och han var ivrig. Tycker att det var kul att få visa en annan hund där. Anna fick under tiden ta hand om min skällande kamel. Vädret har idag varit helt otroligt varmt och jag har nog aldrig varit så svettig som idag på länge. Har fått en raggarbränna på kroppen ;) som svider lite. Men det var det helt klart värt. Astrid tyckte dock att det var lite varmt och gick frivilligt ner i sjön och svalkade av sig. 

Det gick även jättebra att sova i tält. Jag trodde att hon skulle ligga och småskälla men det gjorde hon inte. Utan sov gått i sin korg med en dubbelfilt på sig. Även jag sov väldigt skönt. Nu ligger jag i min säng och förväntar mig att sova skönt här med. Astrid ligger och sover tung i soffan och det har hon gjort sedan vi kom hem. Det var en jobbig dag för henne med.

Stort tack till Anna R som tog hand om min kamel idag, Jag var rädd ett tag att hon ville ha betalt för besväret som Astrid inte kunde låta bli att skälla. Men hon stod ut :) Men tack Anna och det var snällt så slapp Astrid sitta i buren en hel dag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Var söt hon är lilla outdoor Astrid ! Kramar från mormor