torsdag 26 juli 2012

Semester och motion

  Astrid har i nägra dagar varit på semester med min mamma och Bengt i fjällen. Mamma berättar att Astrid uppskattar sina semestrar väldigt mycket och jag har även fått endel kort på äventyret. Kort kommer men inte idag :) I morgon drar jag och Astrid till Stockholm för att tälta. Vi ska kolla in massor med vinthundar och på lördagen ska jag även ställa Vera huligan igen. Det ska bli jättekul. Kameran är nerpackad så jag hoppas att det blir lite bilder sedan. Massor av semester för kamelen med andra ord :) Så nu får ni hålla tummarna för fint väder för oss. Idag på kvällen så roade vi oss med en springtur på 5 km och Astrid såg ut som hon skulle spy som hon inte gillar att springa ;) Men det gick över efter en stund. Nu sover hon gott i soffan. Jag hoppas att hon kommer att vilja följa med mig ner i källaren sedan och sova lite. Men vi får ju mysa i morgon kväll.

2 kommentarer:

Grabbarna boys sa...

Vaaa...springer alla mattar nu förtiden!!
Vår matte har också fått den åkomman att ut o springa var o varannan dag!!
Hoppas verkligen att ni får fint väder att tälta i!!
Vov o kram!

Ann-Margret, Vinja o Bozza sa...

Säger som Grabbarna boys, attans vad alla mattar är hurtiga och springer. Själv orkar jag bara gå och nu när lilla yrvädret kommit hem så blir det väl inte så långa svängar heller.
Men jag ska testa med att sätta henne i en barnvagn för då behöver hon ju inte gå så mycke men Vinja kan få sina promenader iaf :)

Kram