lördag 1 november 2008

Varit på utflykt

Idag har vi varit i Avesta och hälsat på Terese och Daisy.

Vi tog en promenad i området runt korskrogen och sedan fikade vi hemma hos hennes föräldrar. Hundarna tyckte att det var jätteroligt att komma ut på en liten utflykt och jag märket att det är väldigt nyttigt för Astrid att komma utanför hemmet. Hon tycker att det är jobbigt att vara borta och att man måste vara still och inte får flänga runt som en virvelvind. Det första hon gjorde när vi kom innanför dörren var att jaga katten. Man kan säga att den inte blev så impad av att få en faraohund och en schäfer efter sig. Maya är den som är civiliserad i familjen och inte bryr sig om katter. Astrid fick sedan ligga i kökssoffan och vara lugn. Hon pep och låg och gäspade så jobbigt var det men still låg hon. Maya hittade ett fårskinn som hon mös ner sig i.

Vi är helt klart nöjda med dagen. Anka är på myshelg hos min mamma och de ska ikväll gå på spökjakt på kyrkogården. Men först ska hon gå på promenad med Sheltien Foxen. Tror nog också att hon får en toppen dag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Var det inte mer snö där nere????

Anonym sa...

Ähhs jo det var det men inte mycket. Bilden på Daisy är tagen för några veckor sedan. Ville så gärna sätta in en bild på henne fast det var grönt.