fredag 7 november 2008

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Jenny att berätta sju sanningar om mig själv. Hennes blogg är http://mrsjenny.blogg.se/

Här kommer sanningarna om mig.

1. Spruträdd och blir supernervös när jag ska ta sänka eller en spruta. Har tom nekat gulsoten på jobbet på grund av det.

2. Mörkrädd och tror på spöken: Jag vet det är två saker man jag tycker att de hänger ihop så därför är de under samma punkt. Jag gillar inte att gå ut och gå när klockan börjar närma sig nio. Jag är inte mörkrädd inne men ute.

3. Partyråtta: Det kan man inte tro just nu som man verkar vara en pensionär för tillfället och nästan har blivit nykterist. Men jag har varit en partypuma som har gjort tillvaron rolig för mina vänner.

4. Telefonberoende : Skulle inte kunna leva utan min telefon. En dag utan ett långt roligt samtal är ingen bra dag. Hur klarade man sig förrut utan mobil.

5. Tvångstankar: Ibland måste jag kolla ytterdörren flera gånger när jag ska åka hemifrån. Kan tom vända bilen för att åka hemmåt för att kolla dörren och jag blir oroligt. För det mesta brukar jag övertala mig att den är låst och stängd.

6. Rock : Jag är en rocktjej som verkligen älskar rock. Metallica är favoriten.

7. Har varit rädd för katter : Tänk att jag har varit rädd för katter och nu släppar jag runt på den förbaskade katten överallt.

Inga kommentarer: