lördag 22 november 2008

Packat och klart :)

Så var det packat och fixat :)) men gud vad grejer man ska ha med sig till sig själv och tre hundar. Åtta dagar borta är inte det lättaste att packa till. Vad kommer det att bli för väder och hur mycket kläder ska man ta med sig?? Så jag har tagit med mig lite av varje. Även termobyxorna åkte med för det har tydligen kommit massor med snö i Stockholm idag. Så vad har man packat. kläder, hundmat, hundtäcken, leksaker, ben, böcker, kamera, datorn. Ja lite av varje så jag kommer nog att ha det gott i 8 dagar.

Mulis har idag åkt hem till min mamma och ska bli så ompysslad när vi är borta. Husse Peder ska även han få lite semester ifrån oss. Jag tror att han med tycker att det ska bli skönt men ensamt kommer det nog att bli.

Så imorgon efter valpkursen bär det iväg till den stora staden. Tänk lantisarna ska vimsa runt i Stockholm. Vem jag jag kanske flyttar in hos Lotta och Fredrik ifall jag trivs.

Så ikväll blir det mys med Peder och vi ska kolla på film och jag ska försöka och inte somna. Det kan bli svårt som jag nästan alltid gör det.

Nu ska jag och hundarna ta våran sista kvällspromis här i Säter på ett tag.

Inga kommentarer: