torsdag 27 november 2008

Shopping

Så har lantisen varit ute i storstaden och rört sig.

Jag har varit till husdjurens mekka och det tycker jag nog att Bromma zoo var. De hade det mesta till alla våra husdjur. Jag hade kunnat shoppat mycket men så kom jag på att man kunde beställa över nätet så det kommer jag att göra istället när det finns mer pengar. Så vad stod jag och klämde och kände på. Halsband av alla de slag. Jag som är lite halsband fanatiskt hade mycket att kolla på. Ville gärna köpa ett av Jokkes vinthundshalsband men jag var lite osäker på storleken. Jag glömde ta med mig ett halsband så jag kunde jämnföra. En kylhandduk gick jag också runt med en stund men som jag sedan la tillbaka. Det ska jag ivarjefall ha en till Lc säsongen börjar. Men det känns inte som den är nödvändig precis nu. Även en snakekedja stod jag länga och klämde på men hängde tillbaka. Kanske ska önska mig en sådan i julklapp. De hade även jättefina läderselar om man har en hund modell större än jag har.

Sen var jag in på Stadium och provade en massa jackor och bestämde mig tillslut för en.

Sen gick jag in på Coop Forum och jag tror att de hade allt. Lite mer stil och klass än den vi har hemma om man säger så. Ja lantisen fick faktiskt ögon stora som tefat kan jag erkänna.

Så här är dagens lilla shopping, ett dragsnöre, tre stycken blinkisar för mörka promisar, 6 färglada råttor till Mulis, en vante som man kunde torka smuts från hunden, Sen blev det också en jacka till mig. Den blir nog bra att åka slalom i när vi ska till fjätervålen.
gladast blev Turbo över sitt ben när jag kom hem.


Inga kommentarer: