onsdag 26 november 2008

Semestern

Nu har jag varit här i Stenhamra i några dagar och hundarna börjar vänja sig med katterna. Eller ja Astrid har lugnat ner sig. Vi har inte gjort speciellt mycket förutom att just slappa. Kanske inte vad hundarna behöver men matte behöver det verkligen. Vi har myst, sovit middag, gått promisar i området och pysslat om katterna. Pinner pysslar om sig rätt bra själv har jag märkt.

Han är superduktig på att bädda ner sig under täcket och nått annat som han är super på har jag fått märka idag. Turbo är en tjuv. Han snodde min frukost macka på bordet när jag vände ryggen till. Lotta hade varnat mig för att ha mat på bordet och stolen utdragen. Vips var han uppe och tuggade som besatt för att få i sig hela mackan. Ni ska veta att jag inte blev impad. Ja ja han var snart förlåten för han är ju så himla söt. Men rackarns så snabb han var.

Sen är det mycket som är annorlunda här i Stockholm än hemma. Mjölkförpackningarna är annorlunda. Jag tycker att Stockholmsvarianten är livsfarlig som man ska riva upp den. Antingen river man för mycket eller så klämmer man när man river så mjölken skvimpar ut. Skulle handla på ICA härom dagen och då fick man plocka i potatisen i en papperspåse. Det tycker jag var trevligt. Men kundvagnen var ju konstig. Hemma sitter handtaget från långsida till långsida men här satt det från kortsida till kortsida. Men nått som är jättebra är ju att man kan läsa metro. Men behöver inte köpa en tidning för att läsa lite nyheter super duper. Ja man kan ju läsa nyheterna på nätet men jag tycker inte att det är speciellt roligt. Jag gillar att bläddra i en tidning.

Imorgon tror jag att jag ska ge mig ut på upptäcksfärd. Hundarna har kommit till ro och jag vill se mig om lite gran. Färden ska gå till husdjurens mekka om jag har förstått Lotta rätt. Stora plånboken skulle jag ha med mig och i morgon får jag ju lön hahaha. Färden ska gå till Bromma Zoo som tydligen ska vara nått extra.

Så ni som läser bloggen och bor här i Stockholm är Bromma zoo värt ett besök?

http://faraotankar.blogspot.com

1 kommentar:

Anonym sa...

Ska du åka till husdjurens Mekka? Jag som trodde att du redan var där??? ;-)
/H