lördag 30 augusti 2008

Lördag

Idag har det varit en riktig shoppingdag på alla fronter.

Jag har varit och shoppat ett nytt koppel till Astrid som hon har dragit ut det gamla rätt rejält. Har varit lite orolig att det ska gå av så det blev ett nytt. Sedan bar det iväg till Rosa huset och shoppade lite fleecetyg och annat smått och gott som behövs till ett hundtäcke. Så jag hoppas att det blir snyggt för det ser väldigt bra ut i huvudet ;) Måste säga att Rosa huset är ett himmelrike ifall man vill sy nått. Jag tror att de hade allt där inne. Kommer att åka dit flera gånger helt klart.

Min mamma har varit i västerås och shoppat till Anka. Två halsband och ett koppel blev det tydligen. Anka är mammas favis nr 1 så endast det bästa är gott nog. Hon handlade även en hallmatta till oss från Ikea. Jag hoppas att den är så bra som den verkar.

Eftermiddagen avslutades med en tripp i skogen och några kantareller. Nu ska jag packa bilen med allt som man behöver till imorgon och lc tävlingen. Jag hoppas på bra väder och att Maysan springer så bra som jag hoppas att hon ska göra. Men framtiden får utvisa och uppdatering kommer imorgon.

Men nu är det bilen, långpromis och myskväll som gäller.

Inga kommentarer: