söndag 17 augusti 2008

Tack för trogen tjänst

Idag får mina ett år gamla joggingskor tacka för sig. De har verkligen gjort sitt kan man säga då sulan inne i skon har börjat gå sönder. Tyget utanpå har även det gett upp och börjat lossna från sulan. Inte så snyggt att visa vilken färg på stumporna man har. Men jag måste säga att de här skorna har varit otroligt sköna och är det fortfarande. Värd varenda dyr krona de kostade. Men man kan konstatera att många promenader i skog och på vägar verkligen tar på skorna. Livslängden blir inte längre än så här tydligen för ett par dyra joggingskor.

Så idag har jag handlat in efterföljarna ett par walking Salomonskor på rea. Jag älskar rea och jag älskar Salomon. Det finns bara ett problem vi brukar inte passa ihop så jag hoppas att det går vägen den här gången. Eller så passar de inte får många hundpromenader i skiftande väder. sulorna brukar gå sönder men det var ett så pass bra pris så jag vågade chansa. Provade även ett par Nike pegasus och ett par sådana blir det också när jag får lite pengar över. Inget slår ju ändå en joggingsko i komfort när man går.
Köpte även ett par nya hörlurar till min mp3 spelare så jag kan lyssna på mina ljudböcker på jobbet igen. Det är verkligen avslappnaden att försvinna in i en ljudbok när man arbetar. Tiden går så mycket fortare. Två handdukar slank också ner i påsen till hundarna som ska bli tasshanddukar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Då har du bäddat för många mysiga höstpromenader framöver! Härligt! Just nu tycker jag vädret är underbart att promenera i. Det är inte kallt och inte regn, utan milt och skönt. Det luktar så gott av skog och sensommar. Om vovvarna är skötsamma på promenaden och inte ska snoka som galningar då är det riktigt njutbart!
Vi ses snart i Högbo!
Kram

Anonym sa...

Tjenare! Ett tips är att gå in på inter sport och prova springskor, då får du springa på bandet och då får du skor som blir bra för dina fötter/ben! Jag göra alltid det och är lika nöjd varje gång :)