tisdag 26 augusti 2008

Löningsdax

I morgon kommer lönen och då ska det shoppas grejer. Endel väldigt tråkiga saker och andra som verklige behövs. Eller alla sakerna behövs verkligen om jag tänker efter.

Det som står högst på listan är ett sprillans nytt bilbatteri. Det är verkligen behövligt som man knappt vet om bilen startar ifall man tar den till affären. Bilturerna till jobbet är inget problem men ibland vill man ju åka kortare bitar. Det kommer att bli härligt att inte ha hjärtat i halsgropen varende gång man ska vrida om nyckel. Men det känns inte så roligt att köpa.

På andra plats så kommer det HÅRFÄRG det behövs verkligen. Färgen är totalt urvattnad så det ska bli skönt att känna sig fräch igen. Färgen på håret betyder så mycket för hur man känner sig tycker jag. Ett besök till frissan skulle inte heller vara så tokigt men jag kan vänta lite till.

Sen måste vi ha en hallmatta som suger upp allt det blötta som vi drar in. För det verkar ju inte som det ska sluta regna än. Våran gamla hallmatta har flyttat ut på trappen så den duger inte att ta in längre. Tre hundar lämnar många blöta fotavtryck. En riktigt stor skulle vara underbart.

Så det är tre måsten som måste inhandlas pronto.

Inga kommentarer: