söndag 30 december 2007

Så hur gick det på kursen

Det gick över förväntan som vi inte hade gjort läxan. Nästan alla var där och som det var första gången vi såg de andras hundar så var det lite intressant, har bara sett bellman förrut.

Så vad var det för raser som vi kollade in. Irlänsk setter, brun labrador, stabyhound första gången i livet jag har sett en sådan. dobberman, schäfer, islänska fårhund och en blandras mellan leonberger, bordercollie och ja nått mer kommer inte ihåg. Hundarna är i åldrarna 1 till 3 år.

Så hur gick det med bilen då. Astrid satt lungt kvar och hoppade ut på kommando och skötte sig när hon kom ut på backen. Hon var lite disträ första omgången men andra gick mycket bättre då fattade hon att hon var där för att göra nått.

Vi skulle även gå i en 8 mellan två koner. Det fixade hon galant och då var hon helt med på noterna. Hon är klipsk jag viste det :) Kontakt nästan hela tiden på 8 kände mig så stolt. Men jag måste lära mig att berömma lite mer är lite för lam faktiskt och reaktionen kunde nog vara lite bättre. Får träna på det själv och peppa mig lite så man vågar spela pajas för det är ju det som hundträning är lite grann.

Maya som var med var lite avis faktiskt och fick testa på konerna lite hon med. Men hon var lite stel och frysen så hon följde bara med ingen energi riktigt. Men korven gillade hon. Pernilla hade även med sig torkad bacon som hundarna bara älskade. Ska nog prova det allt det är nog smaskens för hundarnas smaklökar.

Nej nu ska vi vila middag och sedan ska vi åka till svärmor.

Inga kommentarer: