tisdag 4 december 2007

Guitar Hero III

I helgen så satt vi där jag och Peder och funderade vad vi skulle göra.

En blixt idee dök upp i huvudet och vi satt oss i bilen för att åka till kupolen. Gick med bestämde steg in på Game och köpte Guitar hero III till Xboxen. Trodde att spelet kostade 800 men framme vid kassan sa killen 900. Gick ut från affären och konstaterade att det var i saftigaste laget.

Väll hemma började vi spela på en gång och spelat hade mycket bättre låtar en det gamla. Nu hade vi ju även 2 guitarer och kunde spela samtidigt, en på bas och en på guitar.

Roligt hade vi ivarjefall och ni som inte vet hur det går till. kontrollen är en guitar som man spelar på och på tv kommer det toner som visar hur man ska spela. Olika färger visar vilken färgknapp man ska trycka ner på guitaren. Mycket roligt är det ivarjefall och svårt, svårt.

Igår när jag kom hem stod Peder där och lirade. Han hade fått 5 stjärnor på nästan varjelåt och han var så nöjd. Det är det bästa man kan få om man inte spelar låten i 100% för då blir det 5 guldstjärnor. Jag har två låtar som är i guld men då bara på easy och på det andra spelet. Peder spelar på Medium som är mycket svårare.

Så har ni inte provat guitar hero gör det.

1 kommentar:

Mirrekex sa...

Hej! låter som en toppeide att ses på söndag som du föreslog :o)! Ska ut med Bellman i slasket nu, Sen duscha och sova. Detta håller ju inte att vara så trött jag varit idag hihi.kramis