måndag 3 december 2007

Mulis har varit på besök

I helgen har Mulis pulis varit på besök. Väldigt mysigt när hon kommer men hon är också mycket krävande. Tror även att hon tycker att det är roligt at träffa hundarna ibland fast Astrid kan bli lite för exalterad. Astrid brukar ibland testa hur hårt man kan tassa på Mulis. Mulis blir då arg och skriker och Astrid blir ännu mer intresserad. Astrid har även koll på varje steg Mulis tar i detta hus.

Man är ju inte så van att ha katt här i huset och hon följer verkligen med oss överallt som en hund. Igår funderade jag var hon var som hon hade varit borta en stund. Gick då ner i källaren för att ropa på henne. Misstänkte att hon var i tvättstugan och mycket sant man hörde ett litet ynkligt skrik bakom dörren.

Hon är även mycket intresserad av Peder men det är väll för att han inte riktigt kan pussa och gossa med henne så mycket. Hon har ivarjefall avanserat till sängen från att inte ha fått sova där i somras. Det verkar gå bra när hon bara är här korta stunder.

När man förflyttar sig här i huset från en plats till en annan så hänger hon med. Sätter man sig så kan man räkna med att det snabbt ligger en katt i knäet. Hon är så himla mysig mysproppen.

Mamma är ju för rolig hon med. I lördags kom Mulis hit för att de skulle åka bort. Efter 4 timmar ringer hon för att fråga hur det går för Mulis. Det är kärlek det.

Mulis i somras innan hon var kastrerad och lite smalare :) Nu är hon mycket rundare.

Nedstoppad under filten och myser stenhårt.


Nya liggplatsen på skohyllan var tvungen att lägga dit en filt. Hon ska ju ha det mysigt tjejen. Tror hon ville åt elementet. Var väll mysigt och varmt där.



Mulis är som Maya en svår tjej att knäpp kort på när hon inte sover :) Men hon är allt bra söt min lilla chokladpralin. Eller mammas kanske man ska säga ;) Hon bor ju trots allt där.




1 kommentar:

Mirrekex sa...

vad fin kissen är. Väldigt fin färg hihi. Sött att hon är sådan kelis. Det är våran bruning med.Tsii Astrid är ju för festlig Kramis