måndag 17 december 2007

Stora Stockholm

Så har man varit på årets utflykt. Känns ivarjefall så fast det kanske inte var det. Jag och två vänner tog bilen och åkte till den stora staden.

Som jag inte körde utan tillbringade hela resan tur och retur i baksäter så hade jag inte lagt ner någon energi på vägbeskrivningen. Tydligen inte de andra heller. Vi vimsade bort oss och hamnade nästan inne i city och där vill man inte vara ifall man är ifrån landet ;-) Som tur var kom vi rätt efter lite vägledning av mitt ex. Tur att någon är hemma i Stockholm. Men det hade ju inte varit så svårt att hitta dit ifall vi hade åkt över Uppsala och inte Enköping för då hade ju beskrivingen stämt också. Ska nog ha koll på läget själv nästa gång jag ska åka någonstans.

Väll vid mässan gick jag snabbt till faraohundringen för jag skulle ju ge en julklapp till min uppfödare Lotta. Som vi var lite försenade viste jag inte ifall bedömningen var färdig eller inte. Träffade på henne och en massa andra trevliga människor.

Han se championtikarna, BIR och BIM samt avel och uppfödargrupperna. BIR blev Northgate´s If You Like It och BIM Enigma Suprise Me.

Northgate´s If You Like It vann även gruppen och blev BIS-1. Det var inte nog med det. Han tog även hem segern i Årets hund 2007. Underbar hund måste jag säga, tycker helt klart att det är en värdig vinnare.

Shoppade lite också. En fäll till mamma som hon ska ta upp till stugan. Rosa bennamnbrickor till hundarna med namna och telefonnr. på. Samt tuben som man ska sätta på väggen till bajspåsarna. Har alltid velat ha en sådan. Sen hittade jag inte speciellt som jag ville ha. Ska senare när jag är lite rikare beställa halsband ifrån Vallentuna sadelmakeri. Vilka snygga halsband de hade. Väll värt pengarna måste jag säga.

Sedan bar det iväg hemmåt och var väll hemma vid halv nio på kvällen och stupade sedan i säng. Det är hårt att kolla på hundar det hade jag glömt bort :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha, ni var till Älvsjö igår - kul!! Jag avstog och tränade hund istället :) Blev billigare så:) Var är det ni går kurs någonstans, är det oxå Avesta?

Kram Cattis

Mirrekex sa...

Hej ohh verkar som om ni haft en störtkul dag. Hittade du ngt fint B? Till mig. Såg du några skönra brunalabbar då? HIHi.. Hoppas att allt är bra. Syns på torsdag kramis