onsdag 26 december 2007

Fil överallt....

Idag när jag skulle åka till jobbet så stod jag hemma i köket och tänkte. Ska jag ta med mig fil eller inte hmmm. Jag bestämde mig tillslut för fil och hällde upp den i en liten butt med lock. Funderade om jag skulle bära den i handen ut till bilen eller om jag skulle lägga den i väskan. Den har förut åkt i väskan och det har ju gått bra så den åkte ner där igen.

När jag kom till Hedemora tänkte jag att jag skulle stänga av mobilen. Batteriet var på upphällning och mobilen kan ju vara bra och ha ifall det händer nått.

Stoppade ner handen i väskan för att ta upp mobilen men satt handen i nått kladdigt. Tog upp den och såg att den var alldeles vit. Jag som brukar ha så hiskeligt dåligt humör på morgonen konstaterade bara kallt att det var fil i väskan. Kul, kul tänkte jag. Kan det bero på att klockan var 05.15 på morgonen. Tanken är högst trolig.

Stannade bilen för att kolla in skaden och märker att hela mobilen är täckt i fil. Inte bra verkligen inte bra tänkte jag. Funderade hur jag skulle få bort filen kan ju inte direkt slicka i mig den. Kom på att jag hade en handduk i bilen och snabbt som blixten var den framme. Mobilen blev mer lik sig själv men inte riktigt bra.

Väll framme på jobbet märker jag att allt i väskan men inte plånboken har fil på sig. Telefonen, batteriladdaren, armens hundsalva, låneboken från bibblan. Fick rent allt efter lite fejande men i mobilens uttag för laddaren var det fullt med fil. Fick då nog och tänkte att det får bära eller brista och trykte in laddaren. Kan säga att laddningen inte funkade klanderfritt utan den slog av och på hela tiden. Den var väll lite blöt invändigt. Det var även fil i högtalaren så man hörde inte så bra ifall någon ringde.

Nu har den torkat och funkar helt som den ska. Det kanske raspar lite när någon ringer men inget som irriterar. Men det luktar lite bränt där laddaren ska sitta hahahaha

Nej det blir aldrig mer fil i en liten butt i väskan.

1 kommentar:

Mirrekex sa...

NÄ nu får du ta och kamma till dig lite haha. Kan ju fila till telefonen på detta viset hihi. kramis