lördag 20 augusti 2011

Vi söker en brevvän

Matte satt och funderade igår över hur länge sedan det var vi fick handskrivna brev hem till oss. Hon kan inte komma på senast det var. Någon som hon tycker är tråkigt då det är väldigt personligt.

Så nu funderar vi om någon där ute vill bli brevvän med oss kameler? Skulle inte det vara roligt. Vi kan ju inte själva skriva men matte hjälper oss gärna säger hon för att vi ska få uppleva känslan av ett handskrivet brev.

Så någon som vill. Vi hoppas det. Om ni är intresserade skriv i gästboken till höger på bloggen. Där kan man lämna privata medellanden. Jag har inte lust att lägga ut min mailaddress här utan använder mig av gästboken i stället. Vill ni lägga en kommentar så skriv om ni inte vill att jag ska publicera annars kanske jag gör det av bara farten :) Båda sätten går bra.

Nu ser vi fram i mot att någon nappar på lite kamelbrev

1 kommentar:

Quila o Ronja sa...

Visst kan jag sakna tiden, när man fick handskrivna brev. Men känner att tiden inte riktigt räcker till längre (Undrar varför?)
Ang. det här med utställningar. Tycker att domaren har stor betydelse för hur jag känner. Dom flesta är jättetrevliga, men så finns det dom som knappt tilltalar människan bakom hunden. Det blir så strikt, på något sätt. Vi tränar vidare ;-)
Ha en bra dag! (Tack)