måndag 8 augusti 2011

Morgonpromenad med funderingar

Idag på morgon promenaden så gick jag och funderade hur vi ska gå tillväga för att bli bättre inom rallyn :) Känner mig så motiverad och det var länge sedan jag kände mig så. Då är det bästa att ta tag i saken och göra nått av det. Kom i alla fall fram till att vi måste börja träna med skyltar. Det har jag inte gjort tidigare fast jag har skyltar hemma men problemet är att jag inte har några skylthållare. Får fixa sådana helt enkelt. Behöver ju inte så många. Räcker med 5 -6 stycken med att börja med. Får leta på nätet i natt när jag ska jobba.


Guldkamelerna såg inte heller så sammarbetsvilliga ut idag så det kanske var tur att vi tävlade i går ;) Idag regnar det i alla fall inte ser att solen tittar fram bakom gardinen. Så jäkla typiskt



4 kommentarer:

Katarina sa...

Sv: titta in hos garnstudio och sök mönster 'hund' så hittar du några tröjmönster. Fast du får nog förstora dem något för dina hundar är väl större än cockerspaniel?

Arlo sa...

Visst kan man skriva ut skyltarna någonstans från på nätet? Jag har hittat dem en gång, men kommer inte ihåg var!

Anonym sa...

VET att man inte får säga nej men måste påminna Asta om vad hon ska göra. Men det får ju aldrigbli negativt. Ulrika sa ju alltid att den som skäller på sin hund på agilityplanen åker ut:)
Rallylydnad har inte roat mig särskilt men om sanningen ska fram så har jag bara provat en gång;). Gärna agility någon gång. Hoppas Astas höfter är ok, då blir det träning av... Tycker det är kul att du verkar så taggad men dina hundar ser inte direkt sugna ut, hehe;)

Lyckopiller sa...

Grattis till de fina rallylydnadsresultaten...är helt övertygad om att ni får era bokstäver här framöver!