lördag 26 juni 2010

Kamelerna har sprungit idag

Kamelerna instoppade i bilen för en tripp till rundbanan i järbo. Vi hade en toppendag med sol och bra framsteg.

Hundarna fick idag springa ett helt varv. Idag hoppade inte Astrid som en kanin utan sprang faktiskt som en hund. Iväg som en kanonkula i starten för att sedan bli avvaktande. Men hon sprang hela tiden som hon ska göra och tog trasan i målet. Stort tack till trasköraren som stängde av maskinen så hundarna blev sugna på att ta trasan. Maya var riktigt taggad om man jämnför med förra gången. Pratade i starten och sprang iväg och tog trasan på slutet. Hon var så taggad på trasan så hon inte ville gå av banan. Fick bära henne av som det inte gick att dra henne med sig. Älskade Maya.

Vid nästa tillfälle ska jag be trasköraren att inte köra trasan så långt framför utan mer så de nästan kan ta den. Kan nog vara bra för avvaktaren i alla fall.

På vägen hem stannade vi vid mc donalds och mumsade lite. Lena Persson med sin greyhound Kingston var också där. De kör också lc i vanliga fall. Hon knäppte lite kort på Maya så jag hoppas att nått snart dimper ner i mailboxen :) Här nera kommer kort på andra hundar från tävlingen som gick förre träningen. Väldigt mycke besökare var det som bara var där för att kolla. Jättetrevlig tillställning.

Greyhounds på väg och jävlar vad fort de sprang. Har en film på ett greyhoundlopp ska försöka lägga upp det sedan så ni får en liten uppfattning om farten.

Kolla den svarta greyen till vänster. Bilden går att klicka på så den blir större

Första kurvan

Banan sladdades efter två lopp

Trasmaskinen

Whippets som springer


1 kommentar:

Josefin sa...

Härligt! Längtar till Akilles kan springa igen när pencillin kuren är slut :) Banan ser kanon fin ut, + trasan är bättre som släpar det gör inte den på Borås banan tyvärr, kan tänka mig att det är roligare att springa efter den :)