fredag 24 oktober 2008

Så förbannad

Idag när jag har varit ute och gått har jag klivit i förbannad jävla hundbajs. Två gånger har det hänt och under två promenader. Jag fattar inte varför man inte plockar upp efter sin hund där det går människor. Själv så plockar jag alltid upp där jag vet att det går människor eller kan tänka mig att det gör det. I skogen gör jag det inte och det står jag för.

Men så idag har jag gått på olika gräsmattor och två gånger har jag fått den där hala känslan under foten. Man vet på engång att man har klivit i nått smaskigt. Så idag har jag haft äran att göra rent två par skor. Fy fan vad roligt det var.

Jag fattar inte problemet man skaffar hund och plockar upp efter sin hund. Bajspåser är inte speciellt dyrt så det kan inte vara problemet. Problemet måste vara att personerna är lata eller att de tycker att det är äckligt.

Nej plocka upp efter hunden för jag vill inte ha det under fötterna

2 kommentarer:

Emelie sa...

Håller helt med! Det är ju ingen nyhet att hundar bajsar ute och att man som ägare har ett ansvar att plocka upp. Tidigare i veckan så klev jag i en hög mitt på gatan, av alla ställen!!!

Mirrekex sa...

Håller med. Trampade jag med i äckelpäckel häromdagen. Hmm kram