tisdag 7 oktober 2008

Pm för SvVk Skogås

Igår damp det ner i postlådan pm:et för tävlingen när Astrid står för sitt Championat.

Jag trodde att jag skulle sätta tungan i halsen när jag såg hur många som var anmälda. Hela 19 st faraohundar ska man få kolla in. Hela 6 stycken tikar som suktar om certet. Det är verkligen bästa att vi skärper oss nästa helg. Hur kan jag veta att det är 6 stycken tikar som vill ha certet. Jag har listat ut att det är bara en championtik och en veteran. Inte så svårt som det var två stycken efter Astrid.

Mammas sambo Bengt tycker synd om de andra hundarna som Anka ska vara med. De har inte en chans säger han. För hon är ju så fiiin. Kan nog bara hålla med undra om Anka kan charma in sig hos domaren. Hon kommer ivarjefall att försöka stenhårt.

Jag har ivarjefall lite koll på vilka som kommer på tik sidan. Men det kommer jag inte att avslöja här. Lite spännade ska det vara för de andra som kommer. :) Är ivarjefall säker på sex av de åtta tikarna.

Nej det ska verkligen bli spännade. Många snygga tikar som Astrid ska kämpa mot. Vi längar redan och det ska bli intressant som det är första gången i öppenklass för oss. Sen var det ju också en domarändring. Undra vad han gillar jag har inte kollat in det än får väll göra det ikväll.

3 kommentarer:

Mirrekex sa...

Ohh spännande spännnade. Lycka till i helgen kraaaam

Anonym sa...

Skogås är ju först om två helger (18 okt), men nerverna är redan på spänn! Osäker på vad Wheeler tycker i faraohundsammnahang men att han är vinthundsmänniska vet jag! Visst blir det spännande!!!?? Hoppas att hallen är bra! Vet du eller någon annnan som vet?

/Helena

Anonym sa...

Hej
Svarar Helena här trots att det är din blogg Sofie ;) Stephen Wheeler vet jag gillar två faraohundar som inte kommer vara på plats (nämligen Solos föräldrar), vad han tycker om för övrigt får vi väl se :) Hallen är liten och trång men underlaget är hyffsat och det var rättså lagom temperatur sist jag var där.

Kram Sofie, Inez (som inte är anmäld) hälsar och hoppas det går bra för iallafall någon av de som står för championat!