måndag 13 oktober 2008

Längtar till semestern

Nu börjar den närma sig semesterveckan som jag och hundarna kommer att ha i November. Eller semester och semester det återstår kanske att se ;)Vi kommer att vara kattvakt till en liten skock siameser/orientaler och några nakenkatter. Jag har hört att den ena nakenkatten förhoppningsvis är gravid då. Fy vad mysigt att känna och klämma lite på en rund persika. Nej just ja. Jag får inte glömma bort pinnen Turbo. Han gillar tydligen inte andra hundar när han promenerar så vi kommer garanterat att bli grannskapets skräck hahaha.

Ja jag har ett tag på mig att vänja mig med tanken på att skämma ut oss som vi inte ska dit förren i November. Men snart är det dax och det ska bli spännande och se vad en lantis som jag kan hitta på i Stockholm. För jag hittar ingenstans och jag tänkte handla julisar. Sen hoppas jag på en stor handbok i hur man ska sköta om skocken annars blir jag besviken ;) Vill ha foton med namn annars kommer alla att få heta katten.

Så vad ska vi göra. Sova länge, läsa lite böcker kanske, ta sköna promisar med ligisterna, göra rent kattlådor, lyssna på en löpkatt ( kommer säkert att inträffa är jag rädd för) Klämma på nakenfisarna. Skrika på Astrid som vill hoppa på alla katterna, Sen bara ha det lungt och skönt hoppas jag.

Ja jag längtar redan. Vilken semester det kommer att bli

1 kommentar:

Mirrekex sa...

Ohhh härligt det låter med sem. Den där skylten är vid lillforsen där. Lite bakom vid koppardalen mot älven där?! Vet ej hur jag ska förklara hehe Kram