fredag 3 oktober 2008

Alla dessa serier på tv

Ja nu är verkligen hösten här och det märker man i att alla serierna börjar igen. Jag gillar serier eller rättare sagt jag ääääälskar serier och följer visa slaviskt.

Så vad står på min avcheckningslista varje vecka. Idol kan jag inte missa har sett alla avsnitt från början. Stjärnor på is börjar imorgon och det kommer jag nog också att kolla på. Sen har vi Heroes som som det finns inte ord för den serien. Grey´s Anatomi är ju som kärlek man bara måste ha. Gud vilken serie jag kan inte leva utan den. Gossip Girl som är smågullig men inte direkt bra. Nya Fringe verkar super. En blandning mellan Arkiv X och lost. Kan det bli bättre ??Sen finns ju härliga Dexter och jag vill bara se säsong 3 nuu.

Ja som ni ser har jag, hundarna och katten mycket att stå i här i höstmörkret mellan promenderna. :) Lite annat hinner jag också med som ensam mamma söker hahahaha.

Så är det fler som är lika galna i serier som jag? Eller är jag ensam om att ha en ny serie varje kväll som hägrar.

1 kommentar:

Mirrekex sa...

Hahaa jag är likadan fast Heros och Gossipgirl följer inte jag. Men jag följer OTH (One tree hill) annars är de de andra som du ser. kramis Ha en underbar helg