torsdag 31 januari 2008

Rallylydnad

Igår blev det svart på vitt att vi ska gå en Rallylydnads kurs helgen efter SvVK utställningen i Skogås. Två riktiga hundhelger med andra ord.

Jag har länge velat gå den här kursen och är så himla glad att vi fick en plats. Kursen är en helgkurs som kommer att vara mellan 9 -15 på dagarna. Vi får fika, lunch och kurslitteratur för en väldigt billig pengen enligt mig. Vi kommer att varva praktik med teori och det känns bra. En hel helg ger så mycket mer än enstaka gånger. Det enda som är synd är att den är i Mars och det kommer säkert att vara svinkallt.

Sen är ju frågan vilken hund jag ska ta. Har ingen anning som de skulle kunna lite bas saker. Astrid kan ju faktiskt bara vara söt riktigt bra och Maysan hatar ju kyla. Sen har jag ju koppelkursen på söndagen, men på den får jag tvinga någon annan att gå med hunden som blir över.

Nej jag är så himla glad över det här och längtar redan. Nu ska vi liva upp brukshundklubben i Gagnef-Floda.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kan Astrid bara vara söt? *hihi* Lite mer än så kan hon väl:) Om Maysan inte tycker om kyla så skulle jag nog välja Astrid - men jag vet hur svårt det är när man har fler. Eller ja, inte när det gäller brukset för min del men när jag måste välja någon av de små:)