onsdag 9 januari 2008

Förbaskade hund

ja vad ska man göra med en hund som matvägrar? Hon äter ju allt annat som man bjuder henna på som korv och annat gott.

Sliter verkligen mitt hår och vet inte vad jag ska ta mig till. Just nu äter hundarna Pro Plan lax och ris och det går hem hos Astrid men inte hos Maya. funderade på att köpa RC 4800 som hon har ätit förut eller RC medium adult som de käkade innan jag böt till Pro Plan som Astrid var risig i magen. Den maten käkade hon ivarjefall men det är ju så himla smidigt ifall båda hundarna kan äta samma mat. Men nu verkar det ju inte så.

Så jag fick ett infall igår. Köpte färskmat till finsmakaren och tänkte att det går nog hem. Men hon såg ut som att hon skulle spy och pillade lite smått i maten. Jag tror att jag blir tokig....... Astrid å andra sidan ville väldigt gärna ha den.

Så nu känner jag att jag har fått nog av hunden. Får väll försöka att svälta henne igen och köpa ett torrfoder som hon har ätit förrut kan ju inte köpa och blanda med pölsa som jag har gjort tills nu. Hon pillar ju ändå ut maten. Och det blir himla dyrt.

Nej idag är hon billig

1 kommentar:

Mirrekex sa...

Hej Ohh det där är svårt med hundar. Så hade en bekant till mig problem med, med sin hund. Men hittade tillslut ett foder som han gillade. Men det är jättesvårt. Vi har ju aldrig detta problemet. Men att förstår hur det känns. Men att testa med eget kok då det gör min kompis till sin hund. Det bara älskar hunden. Det blir ju mykt billigare med. De tar hälften av eget koket och hälften foder. Kan ta reda på receptet om du vill.

Ja du inte sovit ngt alls knappt. Kan inte nu heller. Går ej sova för han väsnas hela tiden och kräks och hostar. Jag är inte heller pigg. Hur är det på jobbet då? Är det ok? Har de överseende? kramis