måndag 28 januari 2008

Hundsko

Skulle idag handla en hundsko men det visade sig inte vara det lättaste. Var till djuraffären och kollade in läget.

De hade tre olika skor till hundar. En sort som såg ut att gå sönder vilken minut som helst ifall man visade den ute. Fick sedan reda på att den var för innomhusbruk. Ska man ha skor på hunden inne tycker jag man kan skaffa sig en i porslin. Hund alltså. En annan sort var ifrån JOKKE och den verkade vara super. Formad som en hundtass och med stoppning inuti. Den var gjord i ett grovt material som säkert förhindrade att hunden halkade så mycket. Men tyvärr så har man ju en hund med smala ben så hon sprang ur den. Fast jag knöt den så mycket som det gick så hoppade hon ur den. Typiskt som det var den bästa skon.

Slutade med att vi fick med oss en sko i flytvästmaterial och med slitskydd under. Den spände man fast på benet med kardborrband och det var ju mycket bättre än vanlig snörning som på JOKKE skon.

Nu är skon lite för stor men har plats för lite fettvadd. Den sitter inte fast så där jättebra men jag tror inte att man kan få nått bättre som inget vanligt passar på en faraohund. Nu var problemet att hon har en lång men smal fot. Hon blir ivarjefall inte smutsig när vi är ute och går det är huvudsaken. Sen att det låter svap svap när vi rör oss det får vi bjuda på.

Astrid verkar inte bry sig speciellt mycket heller och joggar på som vanligt med sin mycket större svarta fot.

Inga kommentarer: