tisdag 21 januari 2014

Jag vill träna och jag vill inte frysa

Jag har länge gått och tänkt på att vår gillestyga är ett rum som aldrig används och jag har länge tänkt på att det skulle gå bra att träna där. Så i förrgår tog jag tag i spektaklet och började städa upp i rummet som annars används till förvaringsutrymme för diverse saker. Inget slängdes men saker ställdes på bättre ställen och mattor las ut som jag har sparat för det här ändamålet. Det är bra att köpa billiga mattor på ikea för då kan man byta ut dem när de blir sunkiga och lägga dem i träningsrummet :) Nu saknas bara antiglidskydd under mattorna som det är ett halt trägolv under. Men vi invigde rummet igår och det gick super duper fint att träna där. Lagom med plats och lagom med utrymme att kasta lite boll på också lite lätt så där en halv meter. Men det räcker ju för att göra kamelerna glada och nöjda.

Soffan som de ligger bredvid fungerar som väntzon när den ena kamelen tränar. De ligger kvar så fint men de vill inte gärna lägga sig i den utan fortsätta träna.  Men de hoppade glatt ur den.

Vi tränade på position och halter och lite ligg med Xena och med Astrid tränade jag stadga som hon gärna vill resa sig från ligg. Gick väldigt bra. Vi tränade även position. Jag och xena avslutade med lite uppställning framför spegel för utställning. Mycket duktig tjej.


Inga kommentarer: