torsdag 2 januari 2014

106. I baksätet (1 av 365)


Här sitter de kamelerna i baksätet efter en väldigt spontan spårning i skogen.
 
Båda var inte mycket duktiga men båda var mycket ivriga. Xena hittade alla sina tre saker som var en pinne och två små kattleksaker. Hon markerade dem men ville helst spåra vidare snabbt snabbt efter nästa grej. Konstaterade lätt att spåret var för kort och för lätt, men absolut för kort. Innan vi gick iväg stod hon och pratade ivrigt över att hon förstod att vi skulle göra någonting.
 
Astrid var minst lika ivrig men inte alls lika duktig. Hon hittade 1 pinne av tre som hon markerade bra. Hon spårade nog lite allt möjligt idag tror jag och det var någonting som var extra intressant längre upp i skogen och dit ville hon helst. Vi gick runt lite i skogen där vi hade varit och till slut fick vi se en pinne som hon fick mycket beröm över att hon hittade men det var inte direkt ur spåret. Men det är ju bäst att sluta positivt än inte alls positivt fast det inte var en bra spårning.
 
Sedan fick jag matten spåra upp den sista pinnen som vi inte hittade och det var den första pinnen visade det sig sedan. I morgon ska vi nog lägga ett spår till och då ska Astrid få ett långt spår rakt på med massor av pinnar och beröm så hon inte börjar spåra annat för hon spårar annars väldigt bra om hon vill.

1 kommentar:

Kraka sa...

Där sitter de ju bra!