fredag 24 januari 2014

Inte en lika bra dag som igår hahaha

Idag är Elza och Nitho här och hälsar på igen. Men idag är inte vädret med oss eller solen ska man väl mera säga. Men idag var kameran rätt inställd i alla fall men idag skötte sig inte varken kamelen eller den lilla svarta. 

Kamelen skällde och skällde för att hon hörde grannhunden i sitt hus. De är inte direkt vänner och Nitho var då inte det bästa alternativet som hon helst vill skälla och jaga Stina. Så de skällde och skällde och när de slutade med det så fick Nitho för sig att han ville nog para sig med Astrid och det kan jag säga att hon inte alls är intresserad av. Jag ropade på Astrid och hon kom inte utan försökte lite ynkligt att springa från den lilla svarta ivriga beundraren. Han hängde på och hon sa inte alls till honom utan led och vägrade komma när jag ropade. Hon gör så när det är jobbigt, hon kommer inte till sin matte utan försöker springa åt andra hållet. Men tillslut kom hon och jag kunde säga till Nitho på skarpen att så gör man inte. Astrid hon bara skakade av förskräckelse av den hemska incidenten och var glad över att hon fick gå in. 

Så nu sitter Nitho och skäms i köket hoppas jag och Astrid vilar i soffan. Elza ja hon fick inte vara med i cirkusen och det var nog lika bra och det slipper nog Astrid också i fortsättningen. I alla fall när han blir helt fokuserad på henne som han var idag på promenaden Men innan det barkade ut så fick jag till några bilder.

Kanske skulle jag har fattat en misstanke om att det kanske inte skulle bli en lika bra dag idag som igår efter alla incidenter i morse med sambon. När Elza och Nitho är här så får de tillbringa dagen i köket och mina i vardagsrummet som de inte ska träffas allihopa inomhus bara så där. Men i morse så började min sambo med att typ släppa in Elza i vardagsrummet två gånger, Astrid blev upprörd och skällde och Elza ville ha mackan han viftade med. Pluset idag är nog att Nitho inte har kissat inne i alla fall. Tur att han har sin blöja på sig annars hade jag kanske fått skura hela köket. Känns som att det skulle kunna vara en sådan dag ;) ja han vill gärna kissa in lite revir när han kommer bort. 


2 kommentarer:

Eva sa...

Jisses så kul ni har! ;)
Såg att du skrev "stackars" om lille friaren en bit ner - kanske har ångrat det? :)
SÖT är han i alla fall!

maria at inredningsvis sa...

Härliga foton du bjuder på och SÅ söta hundar jag Dör haha :) hoppas att du haft en bra start på det nya året.

Om du gillar doftljus har jag idag på bloggen en härlig butik som Ingen får missa :)

Ha en skön vinterdag

LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)