tisdag 12 februari 2008

Ny livsstil

Idag har jag bestämt mig jag ska börja med en ny sundare livstil. Bara jag nej hundarna också så klart. Vi sitter ju nästan ihop så de ska också börja träna. Nu ska vi komma i form.

För 2 veckor sedan så sa en på jobbet att jag hade fått en dubbelhaka. Men hon tyckte att det klädde mig. Sedan när har en dubbelhaka klätt någon??????????? Fast det hon menade var att jag har ju varit så himla smal så det var bra att jag hade gått upp till normalare vikt.

Den här dubbelhakan har förföljt mig varje dag för det är sant jag har en liten liten en. Kan inte släppa tanken på att jag vid snart 32 har en extra haka. Den ska bort bort bort precis som maysan knöl och lite tjockare mage.

Så nu har jag bestämt mig vi ska börja ta 1½ timmes promenader innan jag börjar jobba på morgonen. Nu börjar jag ju inte kl 6 så det är ingen fara med att man behöver gå upp i ottan. Sedan är ju min kondis usel, verlkligen usel så efter semestern nästa vecka så ska jag och hundarn börja springa 3 gånger i veckan. Som jag inte har någon kondis så kommer det inte att bli långa bitar utan målet är att vi ska klara den lilla biten först. Sedan får vi klara den lite längre biten.

Sen har vi faktiskt 1 timme på betald arbetstid varje vecka som vi får träna på. Har knappt använt den men nu ska jag ge mig sjutton på att göra det.

Vi ska bli tre pumor på till sommaren.........hahahahahha

Känner mig verkligen motiverad. Den extra hakan ska bort även om den inte är stor...skratt

1 kommentar:

Mirrekex sa...

Hej! Nämen inte har du någon dubbelhaka heller. Inte alls. Du är ju jättebra i kroppen. Så det behöver du knappast göra något åt.

Tack för rundvisningen på jobbet idag ;0) kramis