söndag 24 februari 2008

Koppelkurs

Idag har vi varit på kurs igen. Den här gången träffades vi på Avesta vallens parkering för att träna.

Vi skulle träna på att gå slalom mellan koner och mellan godisar som låg på fat. Sedan hade vi en annan station där Perilla hade ett litet mjukdjur i snöre som hon drog på marken framför eller vid sidan om oss.

Som vi hade varit på semester och Astrid under en vecka har farit fram som en vild mustang så kan ni tänka er hur kursen gick. Inte över förväntan. Hon var fortfarande en vild mustang. ;)

Godisar på fat = Försökte sno en godis vid varje fat och lyckades även ibland. Matte var också kvar på semestern. När hon inte nådde godisen så kom tassen handen fram och greppade fatet och drog det till sig. Kan bara skratta när hon gör så här. Hunden är smart hon tänker verkligen.

Koner= När vi skulle gå mellan konerna så skulle vi se dem som minor och att vi skulle dö ifall vi gick på dem. Astrid dog på engång. Det första hon gjorde var att nosa på den och matte var inte med. Fortfarande på semester :) Sedan gick det väll hyfsat men inte var vi några stjärnor,

Kaninen i band= Det här var faktiskt stationen som gick bäst. Men hon tände på engång som den drogs över marken. Saker som rör sig är så spännande. Efter lite träning så kunde hon faktiskt gå utan att jaga kaninen efter lite tillsägning. Man måste ju vara så snabb så snabb och berätta vad hon inte får göra.

Så en snabb sammandragning är att det inte var våran bästa kursgång. Nästa gång ska vi träna att gå förbi får och hästar på landet. Hoppas att vi då har landat i vardagen så vi kan sköta oss bättre.

Inga kommentarer: