tisdag 21 maj 2024

Fjällnora SSUK

BIR Enigma Walking On Sunshine    BIM Enigma Cover Me In Sunshine.
Domare: Torbjörn Skaar.

I torsdags packade jag vår lilla husvagn för att på fredagen bege mig till Fjällnora i Uppsala kommun. Flexade från jobbet och kom iväg i bra tid på fredagen. Det tar ju lite tid med husvagn och jag har bestämt mig för att inte stressa när jag ska någonstans. Det gick bra att parkera och sedan tog vi en skön promenad med Camilla och hennes Svante som också bodde på campingen. Svante var en fin filur tyckte båda tjejerna. 

Lördagen var en riktigt varm dag och jag mådde inte riktigt hundra och det blev inte bättre i värmen men det var bara och bita ihop. Båda tjejerna var så fina idag och Sivan var verkligen på hugget idag och skötte sig så fint med sin kennelmamma. Båda tjejerna vann sin klass och i tävlan om bästa tik drog Sivan det längsta stråt. 

BIM Enigma Cover Me In Sunshine
BT-3 Enigma Starlight Girl. 

Sivan blev slagen i BIR/BIM av sin fina bror Tuff. Hera blev slagen av Sivans fina mormor Petra på 10 år. Så härligt när det är fina veteraner som placerar sig i topp 4:a.

Båda tjejerna ingick seden i Enigmas uppfödargrupp med Tuff och Petra som blev BIS 1. 

Vilken dag och vilka tjejer jag har. Jag är mäkta stolt över båda två som också utvecklas hela tiden. Sivan har växt till sig men jag tycker även att Hera har mognat lite till. Båda är två stjärnor som även tycker att det är roligt att vara på utflykt i husvagnen. 

Inga kommentarer: