söndag 24 maj 2015

Dagens rallyträning

Idag tog jag tag i rallyn lite men jag är ju så seg. Skulle behöva träna varje dag men jag är ju så lat också eller så är det så att jag faktiskt saknar träningskompisar att träna med. Så mycket roligare om man är flera. Tränar dock med Jenny och hennes gäng men vi bor en bit i från varandra, varför bor vi inte närmare varandra. Det är ju så kul att ses när vi ses.  :) . 

Men så idag byggde jag upp en bana på gården och det gör jag inte ofta då jag inte gillar att träna hemma utan helst åker iväg. Tycker inte att träningen blir så bra hemma och det blev den kanske inte heller idag. Men alla mina älsklingar skötte sig väldigt bra. Tyson har svårt för att inte kolla på annat men det kommer väl med tiden men Xena var väldigt i gasen. Astrid hon kan fortfarande inte sitta men jag börjar fundera om det är nått som stör henne som hon verkligen inte vill sitta. Kanske tycker hon att det är jobbigt och inte har så mycket muskler för den övningen. Hon är trotts allt påverkad i musklerna av medicinerna. Hon sätter sig men hon ser ut som att hon inte kan först.

 En bra bana med bra flyt egenligen men jag snurrade runt och hade inte riktigt koll på oss var vi var. Jag måste nog börja ta ett djupt andetag och andas innan varje skylt så jag kan planera vår våg. Ibland känns det som jag är lika överaskad som hundarna. Nej skärpning på matten. Men det är svårt när det blir spring och sedan olika sittmoment men så viktigt att träna på. Hade även tänkt filma oss men ja kameran kunde inte ta upp hela banan men det ska bli mer filmer i framtiden men då korta bitar på olika moment som sitter ihop. Det är jäkligt bra att se efter träningen. Hur ska jag kunna bli bättre om jag inte kan se hur jag far runt helt vimsigt. 


Inga kommentarer: