söndag 25 maj 2014

Vilat kamelen i form tror jag.

Ja hon måste absolut ha vilat sig i form eller gått sig i form idag. Kanske är en promenad på 1 mil bra för lite lydnadsträning. Kamelen hinner coola ner sig och är inte så fruktansvärt i gasen på allting annat. Eller så gick det bara bra för att vi tränade i källaren hahaha. Ja vem vet men i helgen är det upp för bevis om hon kan något eller inte. 

I alla fall så fick vi till fint fotarbete idag och halterna blir bättre och bättre. Hon vill gärna gå lite förre ibland och ha lite bråttom men det ska vi nog få till. Tränade mycket på 1,2,3 steg och sitt. För det har vi jättesvårt för och 1,2,3 bakåt. Någon av dessa moment kommer absolut tror jag på tävlingen. Tränade även på ligg och gå runt som även är ett svårt moment men idag funkade det fast hon var sugen på korven.Fast nu tror hon att det är ligg som gäller ofta när vi stannar. Ja så det kan bli men det reder upp sig. 

Astrid vill inte träna inne så hon drog och fick äta sin korv sedan i lugn och ro när Xena mumsade kvällsmat. Vi gjorde lite höger och vänster tass och snurra. Jättekul och gott sa Astrid. Men hon gillar inte att ligga och vänta på att Xena ska få träna. Vet inte varför men ute går det bra. 

Bilden är på fina Astrid från fjällsemestern förra året. 

Inga kommentarer: