onsdag 30 oktober 2013

Dålig mage, bra mage

Dålig vecka att bli dålig i magen på men nu verkar den vara på rätt väg igen på stackars Xena. Det hela började på lördag kväll då hon blev lös i magen och ville gå ut flera gånger och det fortsatta på söndagen. Då hade hon så ont i magen att hon skakade stumpan. På måndagen hade hon inte lika ont i magen men bajsade en gång riktigt löst. Jag har även sovit i soffan med kamelerna i två nätter i fall hon har velat gå ut. Men inget utspring på nätterna så vi har sovit gott vilket har varit skönt. 

Men så i Måndags åkte jag iväg och köpte ett veterinär foder som jag hade hört vara jättebra. Superdyrt var det för 5 kg men vad provar man inte när det inte verkar hjälpa med vare sig canicur, risavkok eller fisk. Då får man shoppa dyrt. Började lite smått i måndags med 2 dl utspritt över dagen och lite fisk. igår bajsade hon inte heller och idag har hon bajsat en riktig bajs. Ja menar hur glad blir man inte när man ser en riktig bajs efter att de har varit dåliga i magen. Det är som högsta vinsten på lotto. 

Nu ska hon få äta det här veterinärfodret under några dagar innan vi börjar gå över på det vanliga fodret igen. Men det extra fettet som hade kommit på kroppen är nu borta igen :( dålig tajming som sagt

2 kommentarer:

Hanna aka Lilla My sa...

Håller tassar å tummar, för fungerande mage!

desperat hemmafru sa...

Det är bara smäåbransföräldrar och hundägare som kan få bajsets konsistens att låta så ytterst intressant. ;-) Trevlig helg!