lördag 9 februari 2013

Funderar över denna, någon som har?

Jag funderar på att köpa en sådan här friluftsoverall till Astrid. Hon har redan den äldre fleeceoverallen som man kan ha under. Igår gick Astrid på promenad och sedan var hon lite på tomten i sitt vanliga hurrta täcke. När hon gick på gården och sprang lite så blev hon så blöt där hon inte har någon päls och blev så kall snuttan. Så därför funderar jag på en sådan här för kanske behöver hon även en regnoverall om inte pälsen tar sig i vår. Jag vill ju inte att min lilla flicka ska frysa pga att hon blir blöt. 

Så är det någon som har en sådan här och kan hjälpa mig med att utvärdera den. Eller vet ni någon som har en. Annars så tycker jag att den bruna är snygg, jag vill verkligen inte ha en svart. Så tråkigt och den röda för jag för mig att det kanske bara blir för mycket. Eller vad tror ni? Jag velar mellan brun och röd i alla fall :)

6 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Använder ofta hurtta-overaller till mina nakenfisar. Den modell du visar ha jag dock inte använt. Generellt sett funkar de i alla fall toppen, bra man hittar rätt storlek vilket kan vara lite problematiskt. Deras senaste fleece-overall modell är tiotusen gånger bättre än den gamla! Den har kortare ben, smalare muddar och dragkedja som sitter lite snett på sidan om ryggen. Se gärna min "recension" på min blogg:
http://svenskiwaterloo.blogspot.de/2013/01/hurttas-nya-feeceoverall.html

Jag tror inte de arbetat om "regn/vind-modellerna ännu.

Inte mycket till hjälp kanske....

Unknown sa...

Vi har två, jag är mycket nöjd med dem. De prasslar litet när det är kallt men det stör inte mina små damer som rör sig helt obehindrat i dem. Man kommer hem med en torr hund trots att det regnar ordentligt.

Emma sa...

Jag hade en till Liam innan, för att skydda pälsen. Men har sålt den pga att han vantrivdes i den, jag tror det främst berodde på att den prasslar otroligt mycket. Materialet tyckte jag tyvärr var på tog för stelt trots att man har fleecen under. Svårt detdär med täcken! Den bruna färgen är jättesnygg tycker jag.

Britt Marie o Rudi sa...

Rudi är ju av en ras sominte behöver några täcken eller overaller, tack och lov. Men färgen kan jag ju rösta på :-) Brunt på dina kameler absolut!

Quila o Ronja sa...

Säger som Britt-Marie......kan inget om overaller, men röstar på brunt ;-)

Ann-Margret, Vinja o Bozza sa...

Vad bra det finns hela overaller. Här har vi bara vanliga täcken om det skulle behövas. Håller nog med övriga att det bruna passar nog Astrid perfekt :-)

Kram