måndag 26 oktober 2009

Lite bättre väder idag :)

Fortfarande mulet men det regnar inte. I alla fall inte när vi var ute. Efter promenaden fick hundarna strossa runt i trädgården när jag plockade bajs. Ja inte alltid man vill gå ut i regnet och ta upp efter dem på morgonen utan jag står under taket och övervakar var allt händer. Sen tar jag upp det när det har slutat att regna. Hundarna busade också lite och jag glömde totalt bort att Astrid inte fick busa järnet pga klon. Den höll men tramdynan vid sporren gick sönder. Så nu ligger hon inne och blodar någonstans. Det ska väll alltid vara nått elände med den hunden. Fast att tramdynan går sönder är inte så konstigt som hon springer järnet överallt.

Anka och Astrid har hittat nått de kan mumsa på. Ett gammal äpple kan jag tro. Jag blir helt matt på de här äppeljägarna. De får inte äta äpplen ute nu men jag han helt enkelt inte med. Maysan hon står mest på trappen och vill gå in. Därför finns det inga kort på henne. Hon ser bara så ynklig ut.

Mulis funderar om hon ska våga gå ut. Hon vände och gick in igen :) Blöt om tassarna vill man itne bli ifall man är en oriental.


Inga kommentarer: