fredag 16 oktober 2009

Det regnar

Jag vill inte gå ut, hundarna vill inte gå ut, Mulis har fått för sig att hon kanske vill gå ut, Doris har en skruv lös som alltid vill gå ut även fast det spöregnar. Jag ligger helst med hundarna under filten och myser när regnet öser ner utanför. Hundarna ligger helst med matte och stjäl värmen under filten. När jag skulle krypa ner under filten så stod det 8 ögon och funderade hur de skulle göra för att snabbast kunna kasta sig in under filten. Den som är snabbast är helt klart Anka som inte visar någon hänsyn till andra. Inte till mig heller för den delen. Hon kastar sig in och bryr sig inte om ifall en annan kamrat eller matte kommer under hennes armbåge eller får hennes rumpa på magen. När alla kamelerna har lagt sig då kommer Mulis och stampar runt på alla för att testa var hon ska lägga sig. Om det är ett kamelhuvudet eller nått annat bryr inte hon sig om bara det är skönt och varm.

Ja så är en liten glimt av vårat liv en kall regnig höstdag.

3 kommentarer:

Emelie sa...

haha underbart att läsa, ja Kevin är väl den hos oss som kan lägga sig vartsomhelt oavsett om det är på nåns huvud eller på en annan hund ;) Men det är nog så att alla har sin plats, och vi tvåbenta får ligga som kringlor där det finns plats!! :) :)

Anonym sa...

Låter mysigt tycker ja :)

Norbergarna sa...

Läste lite tillbaka i dina inlägg och läste om Astrids klo. Det hade jag missat. Vad tråkigt...Hur lång tid brukar det ta innan den repar sig?